Inkognito - Hadači

Toto nejvíce trápí naše diváky: TOP 5 záhad pořadu Inkognito!

Na vše máme jasné vysvětlení.

Inkognito je i po mnoha letech na obraze jedním z největších trháků na televizním trhu. Neustále si ho zapnou na svých obrazovkách tisíce lidí, ale vtipné momenty od našich hadačů jsou velkým hitem i na našem webu či Facebooku. Ani po mnoha letech ale mnozí diváci stále nevěří tomu, že vše, co vidíte na obraze není hrané a je maximálně autentické. Na nejčastější otázky naše diváků vám přinášíme relevantní odpovědi:

1. V hledišti nemáme žádných diváky, vše je postprodukčně upraveno

Inkognito - FB divaci Inkognito - FB divaci Zdroj: joj.sk

Neodmyslitelnou součástí každé epizody je i živé publikum, které je zoskladané z komparsistů, případně z našich věrných diváků. Důkazem jsou i občasné záběry přímo na publikum, například v epizodě s tajným hostem Jurajem Kukurou, který sklidil obrovské standing ovation.

2. Tajný host je předem znám

Jména tajných hostů naši hadači až do poslední chvíle skutečně neznají a nezná je ani většina televize až na pár výjimek, které s nimi bezprostředně komunikují. Nevědí to například ani naši kameramani. Hosté dokonce ve skutečnosti přicházejí do maskérny až ve chvíli, kdy jsou všichni hadači usazeni přímo ve studiu a nemají tak šanci vědět, co se děje v zákulisí za dveřmi. Kdyby si také náhodou někdo z hadačů potřeboval odběhnout na toaletu, produkce se postará o to, aby se k tajnému hostu ani nepřiblížil.

Inkognito - Zuzana Marošová Inkognito - Zuzana Marošová Zdroj: joj.sk

3. Inkognito je vysíláno živě, přitom fotka s tajným hostem je zveřejněna už před vysíláním

Inkognito skutečně není přímý přenos. Točíme ho s dostatečným předstihem tak, abychom stihli celou epizodu rozstříhat, ozvučit, přidat grafiku a celkově ho postprodukčně doupravit do finálního výsledku, aby vypadalo jako profesionální produkt hodný skutečné televizní zábavy. Jednotlivé epizody točíme u nás na Kolibě zpravidla od 10. do přibližně 15. hodiny a za jediný den stihneme až tří tajné hosty ve třech částech. Fotografie snímáme až v závěru každé z nich a následně je můžeme na našem webu, facebooku či Instagramu zveřejnit s dostatečným časovým předstihem.

Inkognito - fb divaci tajny host Inkognito - fb divaci tajny host Zdroj: joj.sk

4. Hadači předem znají povolání, protože téměř všech uhodnou raz dva

Vůči této dlouho omíláné lži se už nedávno dokonce ohradila i samotná Zdenka Studenková, během toho, jak seděl na druhé straně studia pan Jozef, se kterým si těsně před vysíláním udělala foto. Přestože se oba viděli v zákulisí, o Josefově povolání neměla ani tušení. "Byla jsem u manikérky. Ta mi říkala, že byla ve společnosti jisté dámy, která byla na Inkognite a řekla jí: Byla jsem na Inkognite, Studenková mě uhodla. Ale proč? Neboť v maskérně jí to řekli, co já dělám," citovala Studenková věty, které jí vyprávěla manikérka.

Tyto nepravdivé slova tehdy herečku pořádně rozhořčili. "Odkazuji dáme, že lže, vyprošuji si to! Já jsem pravdivě rozhořčená, že nás někdo pomlouvá," přiznala Studenková, ke které se přidal i Mišo Hudák. "Vypadáme jako hlupáci a opravdu to vypadá tak, že známe profese dopředu, ale je to hloupost. My se sem chodíme také zabavit s vámi," potvrdil Mišo slova Zdenky. Věříme, že nyní už všichni věří tomu, že hadači se chtějí v Inkognitu zabavit přesně stejně jako i vy.

5. Proč je v hádačské sestavě právě ten hadač a ne raději někdo jiný?

Sestavu hadačů neustále měníme a přizpůsobujeme podle pracovních aktivit a časových možností jednotlivých hostů. Hádačská sestava se dokonce střídá i v průběhu natáčecího dne, kdy například jeden z hadačů natáčí pouze v první epizodě a později přenechá svou židli dalšímu kolegovi.

Inkognito - Nove casti Inkognito - Nove casti Zdroj: joj.sk

Sledujte pořad Inkognito i v našem archivu.

Tagy: Inkognito