Čeky dnes slaví kulatou čtyřicítku: Jeho NEJ moment je hitem internetu dodnes!

Vše NEJ, Čeky!

Pro některé lidi je dnešní den mimořádně významný, neboť právě dnes oslavují své narozeniny. Mezi nimi i náš oblíbený hadač z pořadu Inkognito, hudebník, skladatel a zpěvák Marián Čekovský alias "Čeky". Ten má rozhodně obrovský důvod na "mejdan", neboť právě dnes slaví jubilejní čtyřicítku. K okrúhlinám mu všichni přejeme mnoho úspěchů a zejména nekonečnou studnici nápadů v muzice, ale i v jeho jedinečném humoru.

​Právě díky originálnímu ostrovtipu se stal stabilní součástí hádačský sestavy stále oblíbenějšího pořadu Inkognito. Vůbec poprvé se objevil v silvestrovském vydání na konci roku 2015 a pro velký úspěch se začal objevovat pravidelně od února 2016. Mezi jeho nejpamátnější a nejoblíbenější momenty patří jednoznačně ten, když si vystřelil ze zpěvačky Dary Rolins a jejího partnera Rytmuse. Na našem youtubovém kanálu má video bezmála 600 tisíc zhlédnutí.

Marcelovou větu "Rytmus žije s Darou" přeformuloval na: "Z čeho žije Rytmus? Z darů." Tímto vtipem dostal všechny do kolen a Zuzka Šebová dokonce řekla, že ho miluje. Potom ale přišel skutečný zlatý hřeb když Čeky dostal i posledního diváka v hledišti: "To jste slyšeli, že hudba léčí? V Bardějově byl člověk v komatu šest let. Pustili Rytmuse a člověk najednou vstal z kómatu a vypnul rádio." Čeky ale překvapuje každou epizodou Inkognito až dodnes.

Skvělému muzikantovi a bavičovi gratulujeme k jeho kulaté čtyřicítce!

Všechny epizody Inkognito najdete v našem bezplatném archivu!