Vtipy jen pro dospělé uši: Nemravný humor Zděnka Izera vás zvedne ze židle!

Poslechněte si už teď pár z nich.

Na židli tajného hosta dnešního Inkognito se nám představí legendární humorista a herec z Česka Zdeněk Izer, který už celé roky baví davy na obraze i mimo něj. Od jiných humoristů a vypravěčů vtipů se liší tím, že se nebojí ani pořádně pikantních témat, vulgarismů a kontroverze. Jinak to nebude ani v dnešním Inkognite, kde si přijdou na své všichni příznivci ostrého humoru. Není divu, že se u nás Zdeněk cítil jako ryba ve vodě. "Já jsem vždy překvapen hlavně z lidí, že improvizují od začátku do konce a funguje to. Jsem radši, když mám věc naučenou a improvizuji minimálně, aby se nic nepokazilo," říká bavič. Podle Zděnka se humor příliš nezměnil ani v průběhu desítek let a některé politické vtipy jsou téměř až z pravěku.

Inkognito - Miso Hudak zakryva tvar Inkognito - Miso Hudak zakryva tvar Zdroj: Pikantné vtipy Zděnka Izera vzbudili poriadny rozruch nielen u publika, ale aj u hádačov

​Jedna ze Zdeňkových nejznámějších postav je jednoznačně slovenský bača, který říká nemravné historky libozvučnou česko-slovenštinou. Jeden z bačovských vtipů nám z fleku řekl i v našem videu. Humorista si ale nemyslí, že by to s jeho úrovní vtipu přehnal a že nikdo nemá důvod urazit se na jeho styl humoru. "Myslím, že v každém je trochu „sprosťáka“ a tyto fóry zabírají. Pokud je to někomu nepříjemné, asi to bude učitel češtiny a chová se jako hovado pouze doma," míní Zdeněk. Jinak to ale vzal svého času někdejší slovenský premiér Vladimír Mečiar. "Ten mi nikdy nebyl moc sympatický, jednou jsem si z něj dovolil udělal srandu a skoro jsme to schytali, museli jsme utíkat zadním vchodem," prozrazuje Izer. Dnes se situace radikálně změnila a slovenský prezident Andrej Kiska má na rozdíl od českého u Zděnka obrovský respekt. Na skvělé vtipy se můžete těšit i v dnešním Inkognitu, ale další najdete i v našem exkluzivním videu!

Další lavinu Zdeňkových vtipů uvidíte již dnes večer v premiérovém Inkognitu ve 22:15 na JOJ Family!

Tagy: inkognito