Obyčejný dort je out: moderátorský stálici kolegové pogratulovali dietnější náhradou!

Proč se tak rozhodli?

Kdo by to byl řekl, že oblíbený moderátor Vlado Voštinár, který patří k stálicím pořadu Inkognito, Uhodni můj věk či Nové bydlení, nedávno oslavil padesáttrojku? Sympatický moderátor na svůj věk vůbec nevypadá a jen skromně přiznává, že je rád, že se tohoto čísla vůbec dožil. Na jeho svátek nezapomněli ani kolegové, kteří mu na natáčení Inkognita přinesli speciální dárek. Tím nebyl klasický dort, ale její mnohem zdravější alternativa plná ovoce. Vlado byl očividně pořádně zaskočen a zároveň dojatý, neboť takový skvělý závěr natáčení rozhodně nečekal. "Když si to někdo všimne a pogratuloval mi, celkem mě to bere přesto, že se narozeninami moc nechválím. Takový dárek, jako zdravý dort, mě bere ještě víc," těší se Vlado. A proč právě zdravý dort a ne léty ověřená klasika plná kalorií? Slyšeli jsme, že Vlado se nejnověji dostáva do formy a už "rýsuje". "Nezdravého v životě máme všichni dost. Zdravý dort je krásný, barevný, zdraví, dá se po něm řídit a nepřibírá se. Nejlepší dort, jaký může být," vysvětluje Vlado.

Inkognito - Vlado Vostinar historia Inkognito - Vlado Vostinar historia Zdroj: joj.sk

​Sám by přitom chtěl držet štíhlou linii, ale jaksi to není při jeho pracovním vytížení zcela technicky možné. "Když nastupuji do jednotlivých výrob, je to o tom, že nemáme čas na extrémně zdravá jídla nebo jídla, po kterých je člověk polohladový. Bez energie to nejde, takže jím teď velmi nezdravě a je to na mně vidět," myslí si o sobě Voštinár. Moderátor se nakonec se svým dárkem podělil a protože ho rozdal mezi všechny kolegy, kteří byli přítomni na natáčení pořadu Inkognito, okamžitě se po něm zaprášilo.

Vladovi Voštinárovi přejeme v životě i v naší televizi ještě mnoho úspěchů a vtipných momentů v pořadech Inkognito, Hádej můj věk i Nové bydlení!