Pokud nemáte vkus, prostě si to přiznejte: Módní guru Bruno Ciberej má pro vás řešení!

Předejdete tím mnohým módním pohromám.

V Inkognite jsme přivítali známého slovenského moderátora a módního guru Bruna Cibereja, který svými originálním stylem a módními kousky nejednou šokoval oči Slováků. Bruno měl vždy blízko nejen k módě, ale i k známým osobnostem, kterým nahlížel pravidelně do soukromí například v pořadu Exclusiv na TV JOJ. Jako odborník na módu si za léta působení v branži všiml, že vztah Slováků k módě se naštěstí zlepšuje mílovými kroky, a to i díky novým možnostem nákupu. "Mladí lidé nakupují i ​​přes internet, mohou si vybrat cokoli a vidět to i na ulicích. Jako národ máme docela dobrý vkus," chválí Slováků Bruno.

Samozřejmě, neplatí to vždy a všude. Jde hlavně o to, že každý se cítí dobře v něčem jiném. "Někdo by si nedal rolák či sako, protože to prostě nesnáší a necítil by se příjemně. Nemám právo hodnotit, zda je to špatné nebo dobré," míní odborník na módu. Bruno dokonce nezatracuje ani "vekslácký" styl 80. let, kdy chodili lidé oděni v neforemných šusťácích. Letos prý mají renomované módní značky několik pánských kolekcí, které vypadají jako šusťáky z 80. let. Pro Bruna ale bude taková móda stále hrozivá, ať je jakkoli drahá. On sám se totiž nesnaží za každou cenu přizpůsobovat módním trendům, ale raději si razit svou cestu. "Já si jen vyberu to, co sedí i mně. Nyní je tolik trendů a možností, kam jít. Každá jedna značka si určuje jiné trendy. Už to není o tom že si určí tři barvy a tři vzory. Nyní si může kdokoliv říci, že to, co má na sobě, je trendy," říká Bruno.

K tomu, abyste byli vkusně a trendy oblečení, je třeba mít hlavně vkus. Ne každý ho ale má a na druhé straně ne každý si umí jeho absenci přiznat. "To je ještě chyba na Slovensku, že lidé, kteří nemají vkus, si to nepřipustí a nedokáží uvědomit. Pokud si to ale uvědomí a pochopí, že nemají vkus, je to naprosto v pohodě. Je třeba najít někoho, kdo ho má a usměrní ho," prozrazuje Bruno. Je zcela přirozené, že každý z nás má ve svém životě oblasti, ve kterých je nebo není doma.

Tagy: inkognito