Michal David byl ze Studenkové celý bez sebe: Věnoval jí ten nejkrásnější dárek!

Čím okouzlila Zdenka pěveckou legendu?

I dnes večer to bude v Inkognite pořádně žít. To vše zejména díky speciálnímu tajnému hostu z Čech - hudebníkovi Michalovi Davidovi - vlastním jménem Vladimír Štancl. Autor mnoha legendárních hitů žije celý život podle originálního motta, kterým je to, že každý chce žít Nonstop, chce prožít svou Lásku z pasáže, svůj Diskopříběh a mít svých Pár přátel. Není náhoda, že Michalovy songy sklízejí úspěchy u všech generacích. "Je to dáno i texty, které jsou o životě a o tom, co každý z nás přežije," říká zpěvák. Na závěr dnešní části nám dokonce zahrál i speciální megamix, který věnoval jeho oblíbené Zdence Studenkové. "Během toho, jak jsem zpíval Céčka, bylo to o Zdence a pro ni, protože to byl text o dívce. Zdenka je úžasná holka, nabízel jsem jí, aby hrála v našem muzikálu v Angelice. Úžasně vypadá, je skvělá," myslí si okouzlen Michal.

Talentovaný zpěvák ale netvoří písničky jen pro sebe, ale i pro další velká jména, například pro Helenu Vondráčkovou. "Když jsem psal Dlouhou noc Helence Vondráčkové, tak to bylo psané přímo na ni. I muzikály píšu tímto způsobem a proto se lidem tak líbí," prozrazuje zpěvák a zároveň dodává, že Dlouhá noc v jeho podání by zřejmě nebyla takovým velkým hitem jako v případě Helenky.

V souvislosti s koncertními turné zažívá množství zajímavých příhod nejen přímo na pódiu, ale i cestou ke svým milovaným fanouškům. Na jednu z nich Michal doposud neví zapomenout. "Když někdy člověk nestíhá, tak občas šlápne na plyn. Jednou dávno jsme šli na Slovensko. Spěchali jsme se, šli jsme 210, za námi maják. Kolega vystoupil, nakonec i já. Policisté se na mě podívali a celí udivení mi nakonec všechno odpustili a šel dál. Přitom se stihli i vyfotit," vzpomíná Michal na příhodu starou několik let. Dnes by se něco podobného podle něj už zopakovat nemohlo, navíc od té doby jezdí mnohem opatrněji.

Sledujte vystoupení Michala Davida jako tajného hosta v Inkognite dnes ve 21:30 na JOJ Family!