Talent chat - Act 4Slovakia

Vítězky šesté série Talentu byly online: Jeden prvek do choreografie nacvičují i rok!

Už tento týden budou reprezentovat Slovensko na dalších mistrovství světa.

Jak si rozdělíte auto?
Vůbec jsme nepřemýšlely nad výhrou. Řekli jsme si, že pokud to vyhrajeme, tak to pak budeme řešit. Určitě to nějak vyřešíme a nepobijeme se.

Alicko, byli jste úžasné, gratuluji vám. Věděla jsem, že vyhrajete. A to, co píší nepřející, kteří závidí, si nevšímejte, byli jste šikovné.
Moc děkujeme, těšíme se, že se ti naše vystoupení líbilo. Samozřejmě, víme, že každému se líbí něco jiného a jsme vděčné našim fanouškům, kteří nám posílali své hlasy.

Byli jste Top.
Děkujeme velmi pěkně.

Jak se jmenuje ta úžasná písnička?
Two Steps From Hell - Victory

Byli jste suprové, klobouk dolů...
Děkujeme za uznání.

Ahojte, jste moc zlaté. To, co víte, je umění. Ráda bych se zeptala, jak dlouho tuto krasojízdu děláte a jak často trénujete. Děkuji
Dvě se tomu věnujeme 15 let a dvě 7 let. Většinou trénujeme čtyřikrát týdně a během sezóny před mistrovstvím světa pět až šestkrát.

Konečně vyhráli Slováci, v ČS má talent. Jsou z Kolárova, kde se v minulosti dělali Babetty a kola. A kdo je moudrý, ať si zkusí na zadním přejít 7-8 metrů do kruhu.
Moc vám děkujeme.

Znáte Sagana? Chtěli byste se s nim setkat?
Známe ho, obdivujeme ho a jsme jeho fanynky. Je to neuvěřitelný sportovec a je to náš vzor. Už jsme se s ním setkali několikrát na vyhodnocení, ale bohužel osobně jsme se s ním neporadíte.

Kromě tohoto vás co ještě baví a co vás živí?
Takové typické holčičí věci a rády cestujeme. Dvě z nás studují a dvě pracujeme.

Moc jsem vám držela palce, jste super. Ráda bych se zeptala, co byste chtěli ještě v pracovním a soukromém životě dosáhnout?
Nyní naším největším cílem je umístit se na stupni vítězů na mistrovství světa v Německu, kterého se účastníme již tento pátek.

Jaké máte plány s výhrou?
Neměly jsme čas se nad tím ještě zamyslet, ale když budeme mít trochu volna, rady bychom si šli někam odpočinout.

Jaká je vaše oblíbená dovolenková destinace? Máte raději hory nebo moře?
Jednohlasně se shodneme na moři. Vysněnou destinaci máme každá jinou, například Srí Lanka nebo Florencie.

Mysleli jste si, že to celé vyhrajete?
Nečekali jsme, že vyhrajeme, ale asi jako každý, kdo se hlásí do Talentu, jsme v to tak trochu doufaly.

Chtěla bych se dívek zeptat, jestli i jezdíte na kole normálně - čili horská a silniční cyklistika. Děkuji, držela jsem vám palce, jste skvělé.
Ne, jedině sálová cyklistika. Děkujeme pěkně za podporu.

Ty vlajky byly waaaay. Vaše číslo bylo 100 procent nejlepší. Chtěl bych se jen zeptat, jaké byly ovace. Už jste to rozdýchaly? Jedete teď na nějaké mistrovství? Proč se o tom mnoho neví? Že bychom neměli ještě vybudovanou tradici? Myslete, že to bude po tomto lépší?
Děkujeme pěkně. Ještě jsme to nestihly rozdýchat, jsme stále v šoku. Ve středu odjíždíme na mistrovství světa do Německa. Přihlásily jsme se do Talentu i proto, abychom tento sport zviditelnily a doufáme, že ho po tomto budou lidé trochu lépe znát.

To fakt jsou z Kolárova? Gratuluji!
Všechny čtyři jsme fakt z Kolárova a děkujeme.

Co bylo na celém talentu nejtěžší? Kolik vám trvala příprava. A jak dlouho trvalo, než jste se naučili takhle jedzit na kole?
Poslední tři dny byly opravdu vyčerpávající a náročné. Absolvovaly jsme generálku, několik zkoušek a natáčení dokroutek. Od léta jsme začaly pracovat na vystoupení, intenzivněji od září. Dlouhá léta - je to náročný sport, nacvičení jednoho prvku nám někdy trvá i rok. Stále zkoušíme, dokud se nám to nepodaří a výsledek přichází ne po roce, ale po několika, pěti i deseti.

Kdy jdeme na pivo?
My zítra a ty se můžeš přidat. :)

Všichni měli svého favorita, ale dopřát třeba každému, zasloužená výhra.
Všichni ve finále byli úžasní, ale vyhrát to mohl jen jeden. Děkujeme za podporu a jsme moc šťastné, že jste podpořili právě nás.

Tagy: ČSMT 6