Tanečník Matúš se ve volném čase učí parkour, ale v budoucnu chce dělat programátora!

Proč se takto rozhodl?

Matúš přicestoval na kasting do show Česko Slovensko má talent spolu s tatínkem, který ho v tanci mimořádně podporuje. "Největší podporovatel je asi můj tatínek a možná ještě starší sestra," prozradil nám talentovaný tanečník po svém vystoupení, za které si vysloužil velkou pochvalu zejména od Lucie Bílé: "Ty ses narodil jako tanečník!" Jak se dostal k tanci? Překvapí vás, že rovnou nenastoupil do taneční školy, ale začínal sám za dveřmi dětského pokoje. "Díval jsem na youtube různé taneční videa a pak jsem narazil na taneční skupinu Streetkids a tam se učil break dance. To mě hrozně začalo bavit, učil jsem se to dva roky, ale pak mě tam učili i jiné styly," odhalil dále v rozhovoru.

Své schopnosti zdokonaluje dál a dál, zkouší dokonce i tak trochu nebezpečné kousky. "Když netančím, tak se učím něco z parkouru, protože rád skáču salta a podobné věci," říká Matouš. Jeho záliby jsou však velmi rozmanité: "Ve škole mě baví matematika, ale nemám z ní dobré známky." Ještě více nás překvapil, když řekl, že by chtěl jít studovat programování. Co na to říkáte vy?

Nezapomeňte, že show Česko Slovensko má talent si můžete prohlédnout v premiéře opět v pondělí ve 20:20 hodin na JOJ Family!

Tagy: ČSMT 6