Talent - šiesta séria prvé minúty

Šestá série Talentu startuje již dnes: Prozradíme vám, na jaká čísla se můžete těšit letos!

Show bude opět plná překvapení.

Show Česko Slovensko má talent odstartuje dnes ve 20:20 první castingovou epizodou, pravidelně ho budete moci sledovat o tomto čase vždy v neděli a ve středu na JOJ Family. Letos se budete setkávat s osvědčenou sestavou minulého ročníku, konkrétně s porotci Luckou Bílou, Jarem Slávikem, Dianou Mórovou a Jakubem Prachařem a s moderátorskou dvojicí Juniorem a Marcelem. Kromě toho máme pro vás připraveno množství nových čísel, přichází generace nových talentů.

Castingové kola se natáčely v prostorách bratislavské Koliby a zajímavostí je, že studia Talentu předtím "patřily" seriálu ZOO. Až dvěstěčlenný štáb měl pod palcem skvělý režisér Jeffo Minařík a v průběhu sedmi natáčecích dnů se na pódiu vystřídalo více než 200 účinkujících (denně průměrně 30 čísel). Můžete se těšit nejen na zajímavé vystoupení, ale i lidské příběhy. V první epizodě se například představí mladý Rom Marek Pačan, který vyrůstal v osadě, odkud odešel do zahraničí, momentálně žije v Londýně. Svým zpěvem dostal celou porotu a nejen to - Marek během svého vystoupení vylezl na stůl porotců!

Kromě tradičních čísel na nás čeká i mnoho těch netradičních. Mezi nimi jsou adrenalinové disciplíny, při nichž se zapotí nejen účinkující. Například adrenalinová jízda na tříkolce, skákání na švihadle v podání mistryně světa, basketbalové kreace, vrhání nožů. Kromě toho nás čeká hodně netradičních čísel jako loutkové divadlo, které předvedou nohy, skvělá stand-up comedy, která nás letos překvapila v podání několika humoristů, ale i tanec na vozíčcích.